Annemiek Berg

Mijn naam is Annemiek Berg. Ik woon met mijn gezin in het mooie Zoeterwoude.
Nu de kinderen hun eigen weg vinden, heb ik tijd gekregen voor het uitoefenen van mijn passie.
Opruimen, ordenen en structuur aanbrengen heb ik altijd al heel leuk gevonden. Ik kan echt blij worden van een gezellig en opgeruimd huis, waar alles op zijn plek ligt.
Niks fijner dan weten waar je spullen zijn en thuiskomen in een fris en opgeruimd huis, waar je heerlijk tot rust kan komen.

Toen ik meer tijd en ruimte voor mijzelf kreeg, besloot ik eens te kijken wat er op het gebied van huishoudorganizing te doen is en zo kwam ik erachter dat het mogelijk is je te bekwamen in het vak opruimcoaching. Ik werd hier zo enthousiast van dat ik besloot een opleiding te volgen. Ik werd zo blij van het idee dat ik mensen kan helpen hun chaos in orde te veranderen, dat ik besloot hiermee daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Waarmee ik hulp kan bieden is heel divers. Met het opruimen en orde scheppen in de slaap- werk- of huiskamer bijvoorbeeld. Of het uitmesten van de kledingkast en hierin structuur aanbrengen. Natuurlijk geef ik tips om het vervolgens zelf makkelijk op orde te houden. Ontspullen speelt ook een rol, bijvoorbeeld wanneer (een ouder) iemand naar een kleinere woning verhuist en niet alles mee kan nemen. Ik kan dan helpen de keuzes te maken over wat meegaat en wat weg mag. Voor de eigen kinderen is dit vaak lastig en dan kan mijn hulp een uitkomst zijn. Ook bij het organiseren en op een eenvoudige manier bijhouden van de administratie kan ik hulp bieden. Of bij het luchtiger en beter inplannen van de agenda, zodat je naast de dingen die perse moeten ook nog voldoende tijd overhoudt om leuke dingen te doen. Die zijn natuurlijk weer heel erg belangrijk voor je geestelijke gezondheid.

En dat is ook waarom mijn bedrijf goed aansluit bij het doel van Samen Gezond Zoeterwoude.
Een leeg hoofd geeft namelijk ruimte en creëert rust en dat is weer heel belangrijk om fit en gezond te blijven!

Herken jij jezelf en vind je het nu tijd worden om niet te de denken maar te doen?
Heb je vragen? Neem gewoon even contact op.

Aanemiek Berg

Contactgegevens Annemiek:

Annemiek Berg
Professional Organiser
Boterbloemlaan 18
2381 JJ Zoeterwoude

T: 06 – 15 13 35 78
W: mijnopgeruimdleven.nl