Connie van der Post

Zelf heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het immuunsysteem van de mens is. Daarnaast ontdekte ik dat er nog een hele wereld bestond naast het reguliere gezondheidssysteem. Nieuwsgierig, onderzoekend en met volledige openheid ben ik deze wereld binnen gestapt en heb mezelf helemaal gevonden in de homeopathie.

Ieder mens raakt in het leven weleens uit balans en/of weg van zijn/haar bron. Homeopathie stimuleert het lichaam d.m.v. natuurlijke middelen het zelfhelend vermogen. Mensen met mentale, emotionele en/of lichamelijke klachten kunnen bij mij terecht. Denk hierbij aan: burn-out, AD(H)D, autisme, stress, eenzaamheid, angst, verdriet na bijv. scheiding/overlijden, hoofdpijn, darmklachten, hormonale klachten, ondefinieerbare klachten enz.

In gesprekken merk ik dat er vaak meer speelt dan in eerste instantie wordt aangegeven. Ik neem dan ook echt de tijd in het gesprek, in het maken van verbinding en in het proces om iemand zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Sinds ik werk met homeopathie ben ik nog bewuster gaan leven. Ik sta meer in verbinding met mijn lichaam. Biologisch eten, zwemmen in open water, hardlopen, wandelen, ademhalingsoefeningen en yoga helpen mij om mijn immuunsysteem te verhogen. Niet alleen op lichamelijk gebied zorg ik  preventief voor mijn immuunsysteem, maar ook geestelijk. Positieve gedachte, enthousiasme,  sociale contacten, lezen en voldoende ontspanning houden mij in balans. Intentie, geloof, vertrouwen van liefde vanuit je hart zijn voor mij het belangrijkste.

~~VAN KLACHT NAAR KRACHT~~

Mijn intentie met SGZ is verbinding maken en zichtbaar worden met elkaar en voor elkaar.

Daarvoor zet ik in:

  • Mijn overvloed aan enthousiasme, harmonie en daadkracht
  • Mensen in beweging kunnen brengen
  • Mijn positieve verantwoordelijkheidsbesef en verbondenheid

Je hebt de samenleving nodig om jezelf beter te leren kennen en de samenleving heeft jou nodig om als groep in verbinding te zijn.

Wij samen maken de gemeenschap, wij zijn Zoeterwoude!

Liefs Connie van der Post

Conny

Contactgegevens Conny:

Homeopathiepraktijk de Eik
Miening 20
2381 GN Zoeterwoude

T: 06-51 05 22 93
E: connie@homeopathiepraktijkdeeik.nl
W:  homeopathiepraktijkdeeik.nl