Connie van der Post

Zelf heb ik mogen ervaren hoe belangrijk het immuunsysteem van de mens is. Daarnaast ontdekte ik dat er nog een hele wereld bestond naast het reguliere gezondheidssysteem. Nieuwsgierig, onderzoekend en met volledige openheid ben ik deze wereld binnen gestapt en heb mezelf helemaal gevonden in de homeopathie.

Ieder mens raakt in het leven weleens uit balans en/of weg van zijn/haar bron. Homeopathie stimuleert het lichaam d.m.v. natuurlijke middelen het zelfhelend vermogen. Mensen met mentale, emotionele en/of lichamelijke klachten kunnen bij mij terecht. Denk hierbij aan: burn-out, AD(H)D, autisme, stress, eenzaamheid, angst, verdriet na bijv. scheiding/overlijden, hoofdpijn, darmklachten, hormonale klachten, ondefinieerbare klachten enz.

In gesprekken merk ik dat er vaak meer speelt dan in eerste instantie wordt aangegeven. Ik neem dan ook echt de tijd in het gesprek, in het maken van verbinding en in het proces om iemand zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Sinds ik werk met homeopathie ben ik nog bewuster gaan leven. Ik sta meer in verbinding met mijn lichaam. Biologisch eten, zwemmen in open water, hardlopen, wandelen, ademhalingsoefeningen en yoga helpen mij om mijn immuunsysteem te verhogen. Niet alleen op lichamelijk gebied zorg ik  preventief voor mijn immuunsysteem, maar ook geestelijk. Positieve gedachte, enthousiasme,  sociale contacten, lezen en voldoende ontspanning houden mij in balans. Intentie, geloof, vertrouwen van liefde vanuit je hart zijn voor mij het belangrijkste.

~~VAN KLACHT NAAR KRACHT~~

Mijn intentie met SGZ is verbinding maken en zichtbaar worden met elkaar en voor elkaar.

Daarvoor zet ik in:

  • Mijn overvloed aan enthousiasme, harmonie en daadkracht
  • Mensen in beweging kunnen brengen
  • Mijn positieve verantwoordelijkheidsbesef en verbondenheid

Je hebt de samenleving nodig om jezelf beter te leren kennen en de samenleving heeft jou nodig om als groep in verbinding te zijn.

Wij samen maken de gemeenschap, wij zijn Zoeterwoude!

Liefs Connie van der Post

Conny

Contactgegevens Conny:

Homeopathiepraktijk de Eik
Miening 20
2381 GN Zoeterwoude

T: 06-51 05 22 93
E: connie@homeopathiepraktijkdeeik.nl
W:  homeopathiepraktijkdeeik.nl

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer