Connie van Seggelen

Mijn naam is Connie van Seggelen en ik ben sinds 1 april 2021 welzijnsfunctionaris in Zoeterwoude. Ik sta geregistreerd als ZZPer. Welzijnsfunctionaris… wat doe je dan precies? Deze vraag krijg ik regelmatig.

Een onderdeel van mijn werk is dat ik individueel met mensen in gesprek ga om samen met hen te onderzoeken naar wat kan bijdragen aan een beter welbevinden. Soms is er behoefte aan meer contact met anderen of wil iemand juist zelf iets betekenen voor een ander. Het kan ook gaan om ondersteuning te vinden/zoeken voor de ‘’last’’ die iemand draagt. Niet altijd is de oplossing daar. Alleen maar luisteren kan ook helpend zijn.

Verwijzingen komen bijvoorbeeld via WMO consulenten, Huisartsen/ POHers, fysiotherapeuten, maar het kan ook een ongeruste buur zijn of de huishoudelijke hulp.

Daarnaast Coördineer ik Activiteiten voor Senioren (CAS). Ik ga in gesprek met hen over waar de behoefte ligt. De groep senioren van 60-75 jaar hebben een andere behoefte dan de 75+ ers. De ideeën van de groep van 60-75 jaar zijn bijvoorbeeld: een seniorencollege houden, Vitality programma aan Zoeterwoude Rijndijk o.l.v. een sportcoach, Haiku workshop, diner dansant of een filosofie basis cursus. Wandel je mee, jeu de boules en boekbesprekingen zijn al initiatieven die succesvol uitgerold zijn.

Een onderliggend doel is: ‘’Het is belangrijk om nu een netwerk op te bouwen voor de dag van morgen’’.

Ik heb de sociale kaart voor Zoeterwoude opgezet in samenwerking met de lokale maatschappelijke organisaties. De sociale kaart is een soort wegwijzer met alle sociaal maatschappelijke contacten voor de inwoners van Zoeterwoude. Ik ben eigenaar hiervan en zal de kaart bijwerken en actueel houden. Iedereen kan input geven over de kaart zodat deze up-to-date blijft.

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer