Evi Kulker

Hey! Ik ben Evi en twee jaar geleden ben ik FlowFeliz begonnen.

FlowFeliz is Spaans voor blije flow. Dit is namelijk wat dans voor mij betekent; even al het andere vergeten en lekker bezig zijn, bewegen en jezelf uiten.

Ik ben opgegroeid in Zoeterwoude en studeer nu Psychology & Technology in Eindhoven. Als ik niet aan het studeren ben, ben ik eigenlijk altijd bezig met dansen. Momenteel organiseer ik danslessen, zowel privé als in een groep, dansfeestjes en meer in regio Zoeterwoude en in Eindhoven.

Ondertussen ben ik al vaker naar de Dominicaanse Republiek afgereisd, waar mijn favoriete dans, Bachata, vandaan komt om te trainen met de professionals en natuurlijk om van de dans te genieten. Ook heb ik op meerdere grote dancefestivals les mogen geven.
Mocht je benieuwd zijn naar een van mijn filmpjes, neem dan gerust een kijkje op mijn Instagram pagina @evi_kulker en @flowfelizdance. Ik vind het altijd leuk om op nieuwe plekken een kleurrijk filmpje op te nemen. Tijdens de Gezondheidsroute op 11 september zullen we een duikje nemen in deze tropische dans en zien wat dansen voor onze gezondheid betekent! Ik heb er zin

Evi Kulker

Contactgegevens Evi:

T: 06-27579714
M: contact@flowfeliz.nl