Han Kulker

Han Kulker, Conditie trainer, looptrainer en atletiek trainer en coach.

Dit is de volgorde die ik inmiddels in mijn vele jaren als trainer doorlopen heb, en nog doe met veel plezier. Mijn roots liggen in de atletiek en ik heb vele jaren als Atleet internationale toernooien mee gedaan. Vele malen nederlands kampioen en ook 5 medailles weten mee te nemen van de internationale toernooien, waaronder Europees kampioen. Uiteraard was een van de hoogtepunten de Olympische spelen in Seoel in 1988.

Na mijn loop carrière, heb ik mijn trainerspapieren gehaald en aan de slag gegaan in diverse sporten als loop en conditietrainer en nu al weer 12 jaar geleden, terug als trainer in de atletiek, bij de jeugd en nu ook weer bij de senioren.

Uiteraard wil je jezelf als trainer ook blijven ontwikkelen.

Mijn laatste cursus was over een nieuwe kijk op bewegen, het ASM (Atletic Skill Model), dit is een model dat al door vele sportclubs gebruikt wordt om veelzijdig bewegen compleet en leuk te maken. Deze hebben ook een model voor ouderen om naast het physieke ook het cognitieve meer uit te dagen. Het zit leuk en slim in elkaar en hier wil ik dan ook wat van laten zien en beleven op deze dag, dus kom langs en doe mee.

Sportieve groet Han Kulker.

Han Kulker

Contactgegevens Han:

Volgen nog