Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen aan hun dromen. Dit mooie werk doe ik vanuit mijn bedrijf Holistic met Jill. En zo draag ik graag bij aan ‘Samen Gezond Zoeterwoude’.

Voor mij betekent dichter bij jezelf komen dat je niet alleen gebruik maakt van de wijsheid van je hoofd maar ook van die van je lijf. Dat luisteren naar je lichaam wordt in onze maatschappij nog te vaak onderschat. 

Misschien leuk om wat voorbeelden te geven. Mogelijk herken je ze…

Je wordt wakker doordat je wekker gaat. Hoe gaat dat dan? Denk jij YES een nieuwe dag! Of druk je eerst nog een paar keer op snooze? Pak je direct je telefoon om te zien wat je hebt gemist of neem je bewust tijd voor een fijne ochtend routine? Neem je een goed en voedzaam ontbijt of ren je met een Snelle Jelle de deur uit? Kortom wat doe jij om lekker aan je dag te beginnen? 

En in de avond? Ga jij bijvoorbeeld naar bed als je je moe voelt of als de klok zegt dat het tijd is om te gaan slapen? Wat doe jij om te ont-spannen?

En stel nou dat je regelmatig last hebt van je rug of schouders en die klachten zijn er niet om jou te pesten maar omdat ze je wat willen vertellen. Stel het zijn signalen waar je naar mag luisteren, wat zouden ze je dan willen vertellen?

Allemaal voorbeelden van dichter bij jezelf komen, van voelen wat er is. Voor mij was er een burn-out nodig om me te realiseren dat het anders moest. Maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig!

Als jij ook het gevoel hebt dat je niet echt doet waar jij het meest gelukkig van wordt, dat je stiekem best moe bent, dat goed zorgen voor anderen boven goed zorgen voor jezelf staat. Dat je de hele dag ‘aan’ staat en dat je vooral in je hoofd leeft…

Vraag dan een gratis kennismaking aan! En ontdek samen met mij hoe jij jezelf weer op #1 zet én je dromen realiseert.

 Naast mijn 1-op-1 coaching en begeleiding voor individuen en teams/organisaties organiseer ik regelmatig inspirerende workshops en events. Hierbij staat verbinding en persoonlijke ontwikkeling van vrouwen altijd centraal. Neem gerust een kijkje op mijn website www.holisticmetjill.nl

Wil je meer over mij weten? Volg mij dan op instagram (@jill.van.velzen). Daar leer je mij nog beter kennen en deel ik tips en tricks om dichter bij jezelf te komen.

 

Jill van Velzen

Contactgegevens Jill:

HOLISTIC met Jill
Zuidbuurtseweg 68
2381 AG Zoeterwoude

T: 06 – 41 12 21 47
E: jill@holisticmetjill.nl
W: www.holisticmetjill.nl