Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen aan hun dromen. Dit mooie werk doe ik vanuit mijn bedrijf Holistic met Jill. En zo draag ik graag bij aan ‘Samen Gezond Zoeterwoude’.

Voor mij betekent dichter bij jezelf komen dat je niet alleen gebruik maakt van de wijsheid van je hoofd maar ook van die van je lijf. Dat luisteren naar je lichaam wordt in onze maatschappij nog te vaak onderschat. 

Misschien leuk om wat voorbeelden te geven. Mogelijk herken je ze…

Je wordt wakker doordat je wekker gaat. Hoe gaat dat dan? Denk jij YES een nieuwe dag! Of druk je eerst nog een paar keer op snooze? Pak je direct je telefoon om te zien wat je hebt gemist of neem je bewust tijd voor een fijne ochtend routine? Neem je een goed en voedzaam ontbijt of ren je met een Snelle Jelle de deur uit? Kortom wat doe jij om lekker aan je dag te beginnen? 

En in de avond? Ga jij bijvoorbeeld naar bed als je je moe voelt of als de klok zegt dat het tijd is om te gaan slapen? Wat doe jij om te ont-spannen?

En stel nou dat je regelmatig last hebt van je rug of schouders en die klachten zijn er niet om jou te pesten maar omdat ze je wat willen vertellen. Stel het zijn signalen waar je naar mag luisteren, wat zouden ze je dan willen vertellen?

Allemaal voorbeelden van dichter bij jezelf komen, van voelen wat er is. Voor mij was er een burn-out nodig om me te realiseren dat het anders moest. Maar dat is natuurlijk helemaal niet nodig!

Als jij ook het gevoel hebt dat je niet echt doet waar jij het meest gelukkig van wordt, dat je stiekem best moe bent, dat goed zorgen voor anderen boven goed zorgen voor jezelf staat. Dat je de hele dag ‘aan’ staat en dat je vooral in je hoofd leeft…

Vraag dan een gratis kennismaking aan! En ontdek samen met mij hoe jij jezelf weer op #1 zet én je dromen realiseert.

 Naast mijn 1-op-1 coaching en begeleiding voor individuen en teams/organisaties organiseer ik regelmatig inspirerende workshops en events. Hierbij staat verbinding en persoonlijke ontwikkeling van vrouwen altijd centraal. Neem gerust een kijkje op mijn website www.holisticmetjill.nl

Wil je meer over mij weten? Volg mij dan op instagram (@jill.van.velzen). Daar leer je mij nog beter kennen en deel ik tips en tricks om dichter bij jezelf te komen.

 

Jill van Velzen

Contactgegevens Jill:

HOLISTIC met Jill
Zuidbuurtseweg 68
2381 AG Zoeterwoude

T: 06 – 41 12 21 47
E: jill@holisticmetjill.nl
W: www.holisticmetjill.nl

Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer