Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de acupunctuur, chiropraxie en voedingsleer. Kinesiologie is er voor iedereen, voor jong en oud. Kinesiologie werkt vanuit de holistische benadering. Kijken naar de mens als geheel en niet naar de klacht alleen. We gaan op zoek naar de oorzaak en wat u nodig heeft om daar verandering in te brengen. Dit komt tijdens de balans ter sprake en betekent een omslag in de omgang met uw lichaam en geest. Er worden technieken toegepast om stress te verminderen, ook wordt er gewerkt met reflexpunten, acupressuurpunten en voeding. Het gebruiken van de spiertesten zijn het bekendste onderdeel. Ieder mens is uniek, met zijn eigen wegen en valkuilen. Daarom zal een balans nooit hetzelfde zijn. En dat vind ik juist het mooiste van dit vak.

Voor meer informatie: www.praktijkterra.nl of op facebook https://www.facebook.com/PraktijkTerra .

Met SGZ vind ik het belangrijk om de mens in zijn totaliteit te helpen, net als in mijn praktijk. Door de inwoners te laten zien welke kennis/ therapieën  er allemaal in Zoeterwoude zijn. Maar ook door de regie bij de persoon te laten, dus zelf zijn/haar keuze te laten maken, de gezondheidsbeleving te vergroten.  Er zijn zoveel mogelijkheden hier in het dorp, maar er is zo weinig over bekend….. Dat is een gemiste kans. En daar hoop ik met SGZ een invulling aan te geven. Zodat ieder voor zichzelf kan kijken waar er aan gewerkt kan worden om je nog gezonder te voelen! Gezondheid is namelijk zoveel meer dan alleen niet ziek zijn. Het is ook belangrijk dat je  jezelf voelt, jezelf mag zijn en dat mag doen wat JIJ leuk vind. En door de eerste stappen te zetten voel je je al gezonder en ga je ‘groeien’.

 

Wij samen maken de gemeenschap, wij zijn Zoeterwoude!

Contactgegevens Kitty:

Praktijk Terra
Van Swietenstraat 43
2381 TJ Zoeterwoude

T: 06-22 17 61 46
E: info@praktijkterra.nl
W:  praktijkterra.nl

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer