Lisanne van der Loo-Noordman

Mijn naam is Lisanne van der Loo-Noordman, getrouwd en moeder van 2 mooie dochters. Sinds 2005 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na jaren ervaringen op te hebben gedaan in verschillende schoonheidssalon ben ik in 2014 gestart met Salon Jij & Ik.

Na jaren met veel plezier diverse gezichts-, voet-, hand- en wenkbrauwbehandelingen te hebben uitgevoerd, ben ik begin 2022 begonnen met een andere draai aan de salon te geven. Ik kijk vol trots terug op de afgelopen 8 jaar hoe ik de salon succesvol heb weten te maken. De agenda staat wekelijks vol en heb ik veel lieve klanten. Maar als zelfstandig ondernemer wil ik mezelf blijven ontwikkelen.

Vanaf januari 2022 ben ik mijzelf meer gaan richten op huidverbetering. Ik kwam erachter dat ik veel meer voldoening haalde uit het gericht mee denken met huidproblemen en wilde veel meer resultaten halen uit de behandelingen. Hierdoor ben ik in maart 2022 overgestapt naar pH formula. Daarnaast ga ik vanaf september 2022 starten met de opleiding Huidtherapie.

Met deze opleiding ga ik nog meer kennis krijgen over de diverse huidproblemen. Je kunt dan uiteindelijk bij mij terecht voor medisch geïndiceerde problemen zoals ernstige acné, brandwondlittekens en lymfeoedeem of voor cosmetisch gewenste behandelingen zoals huidverbetering, verwijderen van overbeharing of couperose.

Tijdens de gezondheidsroute van Zoeterwoude stel ik de salon open en kunt u langs komen om een gratis huidscan te laten maken met het RS Lightskin huidanalyse apparaat. De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieper liggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld zodat mogelijke huidaandoeningen al gedetecteerd zijn zonder dat ze zichtbaar zijn.

De ingang van de salon vind je aan de achterzijde van Ambachtsherenweg 27. Als je voor de ambachtsherenweg 27 staat rij je een stukje verder naar links en sla je rechtsaf de Burgemeester Brandtstraat in. Als snel sla je weer rechtsaf de poort in. Daar ligt de roze loper klaar om je te verwelkomen.

Ik hoop kennis met je te mogen maken op zondag 11 september.

Stralende groet,

Lisanne van der Loo

Nadine van Leeuwen

Contactgegevens Lisanne :

Salon Jij & Ik
Ambachtsherenweg 27
Zoeterwoude

T: 06 50925106
E: info@salonjijenik.nl
W: www.salonjijenik.nl