Marie-Jose Roozen

Mijn naam is Marie-Jose Roozen, 68 jaar, getrouwd met Jan, samen 4 zonen,3 schoondochters, 3 kleinkinderen en 2 honden. Heb sinds 1990 een massage/schoonheidssalon, maar ben langzaam aan het afbouwen. Hobbies: tuinieren wandelen fietsen reizen lezen muziek koken yoga en schilderen.

Ik schilder vanaf 2006 bij Piet Wolvers. Eindelijk vond ik tijd om dat te gaan doen, het hielp ook dat ik de schilderkist van mijn schoonvader erfde, dat gaf een zetje. Ik aquarelleerde wel en tekende af en toe, maar het gezin was druk en ik gunde mij de tijd niet. Maar inmiddels ben ik heel wat jaartjes bezig, nu in Atelier Xie van Anneke van Teylingen, met Piet Wolvers als docent.

Ik ben gevraagd om wat van mijn schilderijen te tonen bij Samen Gezond Zoeterwoude. Ik doe dat graag, want gezondheid is m.i. ook, je creatief uiten. Naast goed voor je lichaam zorgen is goed zorgen voor je geest ook belangrijk. Gezondheidsbeleving is heel breed, van top tot teen en van hart naar ziel. We zijn tenslotte mens met een lichaam en ziel, althans dat vind ik. Wanneer je dan een passie gevonden hebt omdat uit te drukken kun je een gelukkig mens zijn. Het geeft mij voldoening om via de techniek van de olieverf mijzelf uit te drukken en heerlijk in de flow te komen om het beeld neer te zetten wat mij raakt of verteld wil worden. Dat kan natuurlijk ook via dans, muziek of welke uiting dan ook.

De maatschappij verlangt een hoge inzet van de mensen, vaak een leven lang, tijd voor reflectie is daarom zo belangrijk. De balans is vaak weg en komen burnout, stress of ziekte om de hoek kijken en dan is het juist fijn om een uitlaatklep te hebben dmv een hobby of passie. Het maakt het leven mooi!

Ontdek wat jij nodig hebt om gezond en gelukkig te zijn. In de waaier van mogelijkheden die Samen Gezond Zoeterwoude vandaag aanbiedt zit vast wel een begin van jouw pad. Zorg voor jouw leven !

Contactgegevens Marie-Jose:

Volgt

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer