Piet Wolvers

Ik ben Piet Wolvers en woon samen met Ria in het kleurrijke Zoeterwoude. Ik ben gehuwd met Ria en zijn gelukkig met 3 kinderen / schoonkinderen en 2 prachtige kleindochters.

Vanaf mijn prille jeugd ben ik in de ban van schilderen, tekenen en heb het voorrecht er mijn beroep als Kunstschilder van te hebben kunnen maken.

Ik ga geen onderwerp uit de weg. Belangrijk voor mij is het thema; de mens, maar ook het dier, de boom en de plant. Dit omdat ieder voor zich en met elkaar kan communiceren in welke vorm dan ook. De helende werkingen, de plant is machtig!

Het heelal heeft een speciaal plekje in mijzelf. Het grote spektakel van het Universum waar wij een klein onderdeel van zijn. De “Dimensie en de tijd” waarin wij nu leven hebben mij geïnspireerd en zijn belangrijk voor mij. De 4e Dimensie, waarin “het denken en doen vanuit je hart” de nieuwe tijd is en onze kinderen daar al onderdeel van zijn. Dit is zó belangrijk voor mij dat dit het thema is waarover ik schilder.
Kleur, klank, gloed en glans, vorm en smaak. Allemaal termen die ook onderdeel zijn in mijn wereld als Kunstschilder. In mijn wereld staan die emoties en beleving voorop.

Atelier Xie, hét creatieve centrum om uw denken om te zetten in vorm en uw creativiteit te ontplooien onder deskundige leiding.
Ik heb het voorrecht er onderdeel van te zijn en is het atelier waar ik mijn schilderlessen geef aan mijn leerlingen.
En dat is ook waarom dit zó goed aansluit bij het doel Samen Gezond Zoeterwoude.

De komende kunstroute 17 en 18 september bent u natuurlijk ook van harte welkom bij atelier Xie. U krijgt dan de mogelijkheid om kunstwerken te bezichtigen van onze leerlingen.

Ik zal over mijn schilderijen, het universum en de dimensies vertellen tijdens de gezondheidsroute op 11-9 van 12-15 uur in de Dorpskerk. Graag tot dan! Ook graag tot ziens op de kunstroute op 17 en 18 september bij Atelier Xie.

Contactgegevens Piet:

Volgt