Sander de Koster

Ik ben Sander de Koster, bedrijfscontactfunctionaris bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al bijna 15 jaar met veel plezier voor deze ontzettende leuke en mooie gemeente. Sinds 2020 in mijn huidige functie op het gebied van Economische Zaken. Zoeterwoude is zowel als gemeenschap en gemeente best uniek in zijn soort, en dat moeten we koesteren. Daarom is Samen Gezond Zoeterwoude ook zo’n mooi initiatief.

Vorig jaar werd ik gevraagd vanuit de gemeente bij Samen Gezond Zoeterwoude aan te sluiten. Typisch Zoeterwoude dat zo’n mooi initiatief ontstaat vanuit betrokken inwoners, (zorg)ondernemers en maatschappelijke partijen. Ik wil er als “verbinder” voor zorgen dat de lijntjes met de gemeente zo kort mogelijk zijn, gebruik mij maar als aanspreekpunt. Samen Gezond Zoeterwoude doen we immers met z’n allen!

Wat wil jij bereiken?
Een gemeente die partner is op het gebied van Samen Gezond Zoeterwoude

Wat wil je ‘halen’ uit het samenwerkingsverband?
Input van deelnemers/sponsor waar we als gemeente eventueel beleidsmatig wat mee kunnen (welzijn, sport, gezondheid), maar ook voor proactief handelen (zoekvragen zorgondernemers, eventuele knelpunten die men ervaart)

Wat breng je in?
Kennis van de lokale overheid en de regio, netwerk van collega’s, enthousiasme, ambassadeursvaardigheden

Wat zijn jouw kernwaarden?
Open, transparant, vriendelijk, sociaal, aanspreekbaar

Op welke dimensie zit je expertise vooral?
Economische zaken, dienstverlening, openbaar bestuur

Hoe zie jij je rol binnen SGZ?
Als verbinder tussen deelnemers en gemeente, een rol iets meer op de achtergrond – maar altijd beschikbaar

Sander de Koster

Contactgegevens Sander:

Gemeente Zoeterwoude
Noordbuurtseweg 27
2381 ET Zoeterwoude

T: 071-580 6300

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer