Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies?

Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en ontwikkeling van alle recreatieve activiteiten voor de bewoners van Swetterhage. Van zondagmiddagmattinees, volksdansen, disco tot aan grotere evenementen zoals ons jaarlijkse Zomerfeest en de Kerstreis. Maar dat doe ik natuurlijk niet alleen maar samen met heel veel enthousiaste en betrokken vrijwilligers en collega’s zonder wiens hulp (bijna) geen enkele activiteit tot stand kan komen.

Naast de recreatie op Swetterhage ben ik ook verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid. Al jaren lang mogen wij rekenen op de steun en inzet van een hele grote groep vrijwilligers, waar wij ontzettend dankbaar voor zijn! Op Swetterhage helpen al deze vrijwilligers mee om het welzijn en leefplezier van de bewoners te vergroten. En op veel verschillende manieren. Van vrijwilligers voor recreatieve activiteiten tot bezoekvrijwilliger, dagbestedingsvrijwilliger, vrijwillige chauffeur, kerkdienstvrijwilliger, zwem- en beweegvrijwilliger.

En tot slot ben ik verantwoordelijk voor het beleid rondom de geestelijke verzorging op Swetterhage, waarbij de uitvoering bij twee heel kundige en betrokken medewerkers ligt, die zich met veel enthousiasme en bezieling hiervoor inzetten.

Ik ben dankbaar dat ik mij samen met alle vrijwilligers en collega’s mag inzetten voor het welzijn en leefplezier van de bewoners van Swetterhage. En hoop dit nog vele jaren te blijven doen! Bent u nog geen vrijwilliger bij Swetterhage maar lijkt het u wel leuk? Neemt u dan eens contact met mij op.

Sandra Larsen

Contactgegevens Sandra:

M: Sandra.Larsen@gemiva-svg.nl