Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en zwemmen. Daarnaast doe ik wat verwoede pogingen op het klavier.

Ik ben betrokken geweest bij de oprichting van Samen Gezond Zoeterwoude. Vorig jaar stonden Connie en Evelyn plotseling bij me op de stoep met de vraag of de gemeente hun initiatief wilde steunen. Natuurlijk wilden we dat, want de activiteiten sluiten goed aan bij ambities uit de gemeentelijke beleidsnota Zoeterwoude: Gelukkig en Gezond. Het uitdragen van de beweging rond het concept Positieve gezondheid. Inmiddels zijn we een jaar verder en heeft SGZ al flink van zich laten horen.

Sander de Koster, bedrijfscontactfunctionaris en ik zijn verbinders en contactpersonen van de gemeente. We denken nog veel activiteiten samen met SGZ te organiseren.

Wat wil ik bereiken met SGZ?

In 1e instantie zou ik graag zien dat we de gesprekstool van het concept positieve gezondheid als basis zien voor de gesprekken die we voeren met clienten. Dus mogelijk trainingen daarin waar nodig. Zo mogelijk inventariseren wie dit al doet en wie interesse heeft. DE gesprekstool gebruiken is toch een vak apart. In 2e instantie zou ik graag van jullie netwerk gebruik maken om bekendheid te geven aan het leefstijlakkoord en de activiteiten die we (zo mogelijk samen) gaan ondernemen. Daarnaast wil ik graag feed back en input voor het gemeentelijk beleid.

Wat breng ik in:

 • Verbinding met gemeente. Gemeentelijk netwerk.
 • Intermediair voor evt subsidies
 • Op de achtergrond dingen regelen

Kernwaarden:

 • Sociaal
 • Vertrouwen
 • Gelijkwaardigheid
 • Collegiaal
 • Gelukkig en gezond Zoeterwoude

Expertise:

 • Gemeentelijk beleid en netwerk
 • Werken op achtergrond
 • Plannen maken

Rol:

 • Gemeentelijk contactpersoon
 • Meedenken met plannen
 • Leefstijlakkoord uitdragen
Carla van Loon

Contactgegevens Carla:

Volgen nog

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer