Carole Plooij-Vink

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Carole Plooij-Vink, geboren, getogen en woonachtig met mijn gezin in Zoeterwoude. Ik werk in mijn praktijk Elorac Massage & Training gevestigd op Keerweer 4 in Zoeterwoude.

Vanuit mijn sportverleden en interesse in het menselijk lichaam ben ik de cursus sportmassage gaan volgen, deze heb ik in 2002 afgerond. Ik merkte dat ik energie kreeg van het masseren en ben in 2003 als praktijkdocent sportmassage begonnen, later ook wellnessmassage,  om meer mensen het vak massage te leren. Tevens ben ik actief als examinator bij ACE-examens, daar examineer ik sport-, wellness- en ontspanningsmassage

Vanaf 2002 tot heden ben ik voortdurend bezig met bijscholing. Hierdoor heb ik mij breed ontwikkeld. Deze brede ontwikkeling heeft mij gemaakt tot een persoon die meer te bieden heeft dan (sport)massage alleen. Het is mijn overtuiging dat (sport)massage weliswaar het antwoord is voor veel klachten, maar lang niet altijd toereikend is. Door klachten vanuit de verschillende invalshoeken te bezien en te benaderen, kom je veel vaker tot het gewenste eindresultaat. Ik combineer de massage vaak met (thuis)oefeningen, een combinatie van massage en training dus. Hierdoor ben je je meer bewust van je lichaam en dat bevordert in de regel het herstel. Maar ook zonder klachten ben je bij mij aan het juiste adres. In de hectische tijd waarin wij leven, kan een heerlijke ontspanningsmassage de broodnodige rust en energie geven die iedereen nodig heeft.

Voor meer informatie kijk op www.elorac.nl.

Vriendelijke groet, Carole

Contactgegevens Carole:

Elorac
Van Swietenstraat 35
2381 TJ Zoeterwoude-Dorp

T: 06 -120 705 96
M: info@elorac.nl

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer