Carole Plooij-Vink

Graag wil ik mij voorstellen. Ik ben Carole Plooij-Vink, geboren, getogen en woonachtig met mijn gezin in Zoeterwoude. Ik werk in mijn praktijk Elorac Massage & Training gevestigd op Keerweer 4 in Zoeterwoude.

Vanuit mijn sportverleden en interesse in het menselijk lichaam ben ik de cursus sportmassage gaan volgen, deze heb ik in 2002 afgerond. Ik merkte dat ik energie kreeg van het masseren en ben in 2003 als praktijkdocent sportmassage begonnen, later ook wellnessmassage,  om meer mensen het vak massage te leren. Tevens ben ik actief als examinator bij ACE-examens, daar examineer ik sport-, wellness- en ontspanningsmassage

Vanaf 2002 tot heden ben ik voortdurend bezig met bijscholing. Hierdoor heb ik mij breed ontwikkeld. Deze brede ontwikkeling heeft mij gemaakt tot een persoon die meer te bieden heeft dan (sport)massage alleen. Het is mijn overtuiging dat (sport)massage weliswaar het antwoord is voor veel klachten, maar lang niet altijd toereikend is. Door klachten vanuit de verschillende invalshoeken te bezien en te benaderen, kom je veel vaker tot het gewenste eindresultaat. Ik combineer de massage vaak met (thuis)oefeningen, een combinatie van massage en training dus. Hierdoor ben je je meer bewust van je lichaam en dat bevordert in de regel het herstel. Maar ook zonder klachten ben je bij mij aan het juiste adres. In de hectische tijd waarin wij leven, kan een heerlijke ontspanningsmassage de broodnodige rust en energie geven die iedereen nodig heeft.

Voor meer informatie kijk op www.elorac.nl.

Vriendelijke groet, Carole

Contactgegevens Carole:

Elorac
Van Swietenstraat 35
2381 TJ Zoeterwoude-Dorp

T: 06 -120 705 96
M: info@elorac.nl