Cindy van Noort

Mijn naam is Cindy van Noort en ik heb mijn eigen praktijk By Mana.

Heb jij behoefte aan ontspanning, meer energie en balans in je leven? Wil je een moment voor jezelf? Dan ben je By Mana aan het juiste adres.

In mijn praktijk ben je welkom voor verschillende behandelingen middels massage, verfijnde (bloesem)remedies en kinesiologie.

Samen brengen wij je lichaam en geest in balans, waardoor stress verdwijnt en je goed in je vel/energie komt te zitten.

By Mana vindt het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom bied ik jou ruimte voor ontspanning. Samen geven wij aandacht aan de manier waarop jij voor jezelf kunt gaan zorgen.

Door mijn effectieve methoden breng ik je in verbinding met jouw levensenergie (Mana).

Samen Gezond Zoeterwoude is voor mij een mogelijkheid om samen met andere professionals iets voor jou en anderen te kunnen betekenen, zodat wij ons kunnen gaan verbinden.

Mijn praktijk sluit mooi aan bij de initiatieven en intenties van Samen Gezond Zoeterwoude.

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op www.bymana.nl. Daar ga ik wat dieper in op: Wat zijn (bloesem)remedies, wat is kinesiologie en welke vormen van massages zijn er te boeken? Of kijk op de facebook pagina van By Mana, waar ik sinds januari 2021 bijna elke week een remedie in het zonnetje zet.

Nieuwsgierig? Neem contact met mij op en ervaar wat het met jou doet.

Met ontspannen groet,

Cindy

Contactgegevens Cindy:

By Mana
Zwaan 59
2381 KV Zoeterwoude

T: 06 – 39 59 94 49
E: info@bymana
W:  www.bymana.nl

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer