Cindy van Noort

Mijn naam is Cindy van Noort en ik heb mijn eigen praktijk By Mana.

Heb jij behoefte aan ontspanning, meer energie en balans in je leven? Wil je een moment voor jezelf? Dan ben je By Mana aan het juiste adres.

In mijn praktijk ben je welkom voor verschillende behandelingen middels massage, verfijnde (bloesem)remedies en kinesiologie.

Samen brengen wij je lichaam en geest in balans, waardoor stress verdwijnt en je goed in je vel/energie komt te zitten.

By Mana vindt het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom bied ik jou ruimte voor ontspanning. Samen geven wij aandacht aan de manier waarop jij voor jezelf kunt gaan zorgen.

Door mijn effectieve methoden breng ik je in verbinding met jouw levensenergie (Mana).

Samen Gezond Zoeterwoude is voor mij een mogelijkheid om samen met andere professionals iets voor jou en anderen te kunnen betekenen, zodat wij ons kunnen gaan verbinden.

Mijn praktijk sluit mooi aan bij de initiatieven en intenties van Samen Gezond Zoeterwoude.

Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt op www.bymana.nl. Daar ga ik wat dieper in op: Wat zijn (bloesem)remedies, wat is kinesiologie en welke vormen van massages zijn er te boeken? Of kijk op de facebook pagina van By Mana, waar ik sinds januari 2021 bijna elke week een remedie in het zonnetje zet.

Nieuwsgierig? Neem contact met mij op en ervaar wat het met jou doet.

Met ontspannen groet,

Cindy

Contactgegevens Cindy:

By Mana
Zwaan 59
2381 KV Zoeterwoude

T: 06 – 39 59 94 49
E: info@bymana
W:  www.bymana.nl