Daphne Zaalberg

Enorm leuk vind ik het dat ik door Samen Gezond Zoeterwoude ben gevraagd om iets over mezelf te vertellen.

Hoi! Ik ben Daphne, kinderdiëtist en orthopedagoog. Ik werk met ouders die struggelen met het kritisch eetgedrag van hun kind.

Inmiddels heb ik jaren ervaring als kinderdiëtist en in combinatie met mijn eigen zoektocht als moeder van een kritische eter heb ik zoveel kennis opgedaan dat ik begin 2021 heb besloten om mijn eigen bedrijf DeKinderdiëtist Daphne op te zetten om andere ouders die struggelen met kritisch eetgedrag te ondersteunen.

Voor ik naar Zoeterwoude kwam heb ik 10 jaar in de binnenstad van Leiden gewoond. Maar als dorpsmeisje uit de Betuwe verlangde ik weer naar meer groen. Inmiddels woon ik 5 jaar samen met mijn vriend en 2 dochters in Zoeterwoude en genieten wij enorm van de natuur en het buitenleven dat Zoeterwoude ons te bieden heeft. Ik kan niet wachten tot het weer lente is!

Met veel plezier help ik ouders online door heel Nederland om met meer ontspanning, vertrouwen en plezier aan de eettafel te zitten. En te zorgen dat kinderen gevarieerd leren eten en leren proeven zonder frustraties, onderhandelingen en strijd, maar op een liefdevolle manier. Ik geloof dat eten een feestje moet zijn voor ouder en kind. En dat leren met plezier het beste uitgangspunt is om “gezond” te leren eten.

Als je vragen hebt schroom dan niet om mij een berichtje te sturen via daphne@dekinderdietist.com of via Instagram @dekinderdietistdaphne. En wie weet kom ik je tegen op het schoolplein of in de supermarkt

Contactgegevens Daphne:

De Kinderdiëtist
Zuidhof 15
2381 LR Zoeterwoude

T: 06 – 12 04 40 57
E:
daphne@dekinderdietist.com
W: dekinderdietist.com