Elleke Brink-Schots

Mijn naam is Elleke Brink-Schots. Graag vertel ik u wat meer over mijzelf. Na mijn artsexamen aan de Universiteit Leiden in 2004 heb ik een periode als basisarts gewerkt onder andere in het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Al vrij snel heb ik besloten huisarts te worden. Na het afronden van de huisartsenopleiding heb ik op diverse plekken gewerkt.

Ik ben getrouwd, moeder van 2 dochters en woonachtig in Leiden. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en af en toe tennissen doe ik ook graag. Deze praktijk is voor mij een unieke kans om mijzelf dichtbij huis definitief te vestigen als praktijkhoudend huisarts en zo continuïteit van zorg te bieden. Dokter Dieudonné ken ik vanuit mijn studietijd en in de loop van de tijd hebben wij al prettig samengewerkt. Ik zie ernaar uit deze samenwerking hier voort te zetten en u samen met de andere medewerkers van huisartsenpraktijk Zoeterwoude Rijndijk van goede huisartsenzorg te voorzien.

Elleke Brink-Schots

Contactgegevens Elleke:

Mevr. E.D.C.M Brink -Schots
(werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag)

Pancratiusstraat 24
2382 HL Zoeterwoude Rijndijk
T: 071-5894946