Fred van Trigt

Wie is Fred van Trigt? Fred van Trigt is sinds 7 oktober 2020 burgemeester van Zoeterwoude. Sinds maart 2021 woon ik samen met mijn vrouw Ellen ook in het mooie Zoeterwoude. Onze kinderen Jasper en Lisanne zijn al het huis uit.

Jasper woont in Amsterdam en Lisanne in Hillegom. Wij komen uit Hillegom. Daar zijn we geboren en getogen. Zowel Ellen als ik hebben een sportieve achtergrond en sportopleiding. Na de afronding van mijn studie heb ik een aantal jaren in het onderwijs gewerkt. Na wat omzwervingen ben ik als manager en later directeur bij Sportfondsen terechtgekomen. Sportfondsen verzorgt voor gemeenten de exploitatie van sportvoorzieningen.

In Hillegom ben ik politiek actief geworden. Eerst commissielid, daarna raadslid en fractievoorzitter en uiteindelijk wethouder. Het vervolg per 7 oktober 2020 heb ik hierboven geschetst. Vanwege mijn achtergrond begrijpt u waarschijnlijk dat jeugd-, sport- en gezondheidsbeleid mij zeer na aan het hart ligt.

De inwoners van Zoeterwoude zijn, als we naar de cijfers kijken, al een stukje gezonder dan de inwoners van de regio. Toch zullen de kosten van de gezondheidszorg onbeheersbaar worden wanneer we niets doen. En weet u dat u, onvoorziene omstandigheden daargelaten, voor 80% zelf bepaalt of u gezond (en) oud wordt? Daarbij is een gezonde leefstijl heel belangrijk. Daarom is de gemeente met vele enthousiaste partners Energiek Zoeterwoude gestart. Een beweging om onze inwoners te stimuleren er een gezonde leefstijl op na te houden. Samen Gezond Zoeterwoude is een van die mooie partners. Zij hebben het initiatief genomen om deze Gezondheidsroute te organiseren. Een top initiatief!

Ik hoop dat u vandaag weer veel leert over die gezonde leefstijl en wat al die ‘verborgen’ partners daarvoor bijdrage aan kunnen leveren.

Groet,
Fred

Fred van Trigt

Contactgegevens Fred:

Noordbuurtseweg 27
2381 ET Zoeterwoude

T: 071- 580 6300

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer