Marije Dieudonné

Mijn naam is Marije Dieudonné. Ik ben opgegroeid op de grens van Overijssel en Drenthe. Mijn vader was daar huisarts in een dorp, dus ik ben van jongs af aan in contact gekomen met het vak. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Leiden en na mijn artsexamen heb ik 2 jaar gewerkt als arts-assistent interne geneeskunde in ziekenhuis Antoniushove voor ik met de huisartsenopleiding begon. Na een paar jaar te hebben waargenomen als huisarts ben ik gaan werken in een gezondheidscentrum in Den Haag waar ik 11 jaar met veel plezier heb gewerkt. Naast huisarts ben ik ook kaderarts ouderengeneeskunde.

Ik ben getrouwd, we hebben een zoon en een dochter en we wonen in de binnenstad van Leiden. In mijn vrije tijd tennis ik graag of trekken we er regelmatig op uit met ons gezin. Alhoewel ik een fijne plek had in Den Haag koesterde ik altijd nog de wens om samen met dr. Brink praktijkhouder te worden en dichter bij huis te werken. Ik ben heel blij dat dit is gelukt en kijk er naar uit om op 1 mei te starten samen met het team van de praktijk.

Twee nieuwe huisartsen: we kunnen ons voorstellen dat het voor u wennen zal zijn na een periode waarin u misschien wisselende artsen hebt moeten raadplegen. Samen willen we staan voor continue, laagdrempelige, persoonlijke huisartsenzorg de komende jaren waarbij een hechte samenwerking bestaat met ons team en andere hulpverleners in de buurt. We kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Vriendelijke groet,

Marije Dieudonné

Marije Dieudonné

Contactgegevens Marije:

Mevr. M.E. Dieudonné
(werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag)

Pancratiusstraat 24
2382 HL Zoeterwoude Rijndijk
T: 071-5894946