Marije Dieudonné

Mijn naam is Marije Dieudonné. Ik ben opgegroeid op de grens van Overijssel en Drenthe. Mijn vader was daar huisarts in een dorp, dus ik ben van jongs af aan in contact gekomen met het vak. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Leiden en na mijn artsexamen heb ik 2 jaar gewerkt als arts-assistent interne geneeskunde in ziekenhuis Antoniushove voor ik met de huisartsenopleiding begon. Na een paar jaar te hebben waargenomen als huisarts ben ik gaan werken in een gezondheidscentrum in Den Haag waar ik 11 jaar met veel plezier heb gewerkt. Naast huisarts ben ik ook kaderarts ouderengeneeskunde.

Ik ben getrouwd, we hebben een zoon en een dochter en we wonen in de binnenstad van Leiden. In mijn vrije tijd tennis ik graag of trekken we er regelmatig op uit met ons gezin. Alhoewel ik een fijne plek had in Den Haag koesterde ik altijd nog de wens om samen met dr. Brink praktijkhouder te worden en dichter bij huis te werken. Ik ben heel blij dat dit is gelukt en kijk er naar uit om op 1 mei te starten samen met het team van de praktijk.

Twee nieuwe huisartsen: we kunnen ons voorstellen dat het voor u wennen zal zijn na een periode waarin u misschien wisselende artsen hebt moeten raadplegen. Samen willen we staan voor continue, laagdrempelige, persoonlijke huisartsenzorg de komende jaren waarbij een hechte samenwerking bestaat met ons team en andere hulpverleners in de buurt. We kijken er naar uit om u te ontmoeten.

Vriendelijke groet,

Marije Dieudonné

Marije Dieudonné

Contactgegevens Marije:

Mevr. M.E. Dieudonné
(werkzaam op maandag, dinsdag en woensdag)

Pancratiusstraat 24
2382 HL Zoeterwoude Rijndijk
T: 071-5894946

Jill van Velzen

Jill van Velzen

Hey! Ik ben Jill en het is mijn missie om gedreven vrouwen te inspireren en activeren om dichter bij zichzelf te komen en blijven. Zodat zij zichzelf weer op #1 zetten en keuzes maken die bijdragen...

Lees meer
Bea van Duuren

Bea van Duuren

Langs deze weg wil ik me even voorstellen als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude. Mijn naam is Bea van Duuren en ik ben praktijkverpleegkundige bij de Stompwijkse huisartsenpraktijk. Daar...

Lees meer
Astrid Coene

Astrid Coene

k ben Astrid Coene en sinds kort een verbinder bij Samen Gezond Zoeterwoude. In alles wat ik doe, staat gezond zijn en je gezond voelen voorop. Ik ben actief binnen De Zonnebloem...

Lees meer
Gea Smit

Gea Smit

Hoi ik ben Gea Smit, ‘verbinder’ voor het fantastische initiatief Samen Gezond Zoeterwoude! Ik ben predikant van de protestantse gemeente rondom de Dorpskerk in Zoeterwoude Dorp. Dat is een kleine...

Lees meer
Ingrid Zuure

Ingrid Zuure

Samen Gezond Zoeterwoude, wat goed dat jullie er zijn! Het was hoog tijd dat ik jullie leerde kennen. Ik ontdek nu zoveel leuke, interessante organisaties en (andere) professionals waarvan ik het...

Lees meer
Tim Gonlag

Tim Gonlag

Mijn naam is Tim Gonlag en ik ben groepsleerkracht en vakdocent bewegingsonderwijs op de Bernardusschool in Zoeterwoude Rijndijk. Ik geniet van de samenwerking tussen leerling en leerkracht met als...

Lees meer
Carla van Loon

Carla van Loon

Mijn naam is Carla van Loon, beleidsmedewerker volksgezondheid en sportstimulering bij de gemeente Zoeterwoude. Ik werk al ruim 7 jaar bij de gemeente. Mijn hobby’s zijn lezen, schaken, wandelen en...

Lees meer
Sandra Larsen

Sandra Larsen

Mijn naam is Sandra Larsen en sinds een jaar ben ik locatiemanager Recreatie en Informele Zorg op Swetterhage. Wat doe ik dan precies? Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en...

Lees meer
Ineke Hiel

Ineke Hiel

Platform Samen Gezond Zoeterwoude heeft mij gevraagd om als “verbinder/ambassadeur” iets te schrijven op hun facebook pagina.Ik ben Ineke Hiel-Piët en samen met mijn echtgenoot Jos Hiel voorzitter...

Lees meer
Shasvin Bhoelai

Shasvin Bhoelai

Ik ben Shasvin Bhoelai geboren in Suriname, geneeskunde gestudeerd in India. En daarna als natuurgeneeskundige arts in Nederland aan de slag gegaan. Ik ben sinds kort ook verbonden met projecten aan...

Lees meer
Marianne Koek

Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in...

Lees meer
Kitty van Leeuwen

Kitty van Leeuwen

Mijn naam is Kitty van Leeuwen en ik ben kinesioloog bij Praktijk Terra. Kinesiologie is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt gebruik gemaakt van informatie uit de...

Lees meer