Irene Zeilstra

Sinds 2018 heb ik de praktijk van Albert-Jan Barendse in Stompwijk overgenomen samen met mijn collega Karin van Dinteren. We zijn vrij snel verhuisd naar onze huidige locatie in de pastorie van de kerk in Stompwijk.

Inmiddels werken we dus al bijna 5 jaar met veel plezier in Stompwijk, maar ook veel in Zoeterwoude, aangezien we de huisartsenzorg op Swetterhage doen.

Als huisarts ben ik enthousiast, betrokken en praktisch ingesteld. Interesse voor interne, kindergeneeskunde en psychiatrie. Ik vind het leuk om samen te werken. Ik vind de communicatie met patiënten belangrijk, dat gaat vaak ook wel goed en ik vind het uitdagend om zo goed mogelijk bij de patiënt aan te blijven sluiten.

Ik heb naast de praktijk ook nog een gezin, met een leuke man en 2 zoontjes en een hond. Ik ben ook heel graag vrij omdat ik van alles leuk vind om te doen, lekker veel naar buiten, wandelen met de hond, roeien, afspreken met vriendinnen, borrelen, uit eten gaan, koken, skiën en ik ga graag weekendjes weg en op vakantie.

Groeten,

Irene Zeilstra

Contactgegevens Irene:

Doctor van Noortstraat 88A
2266 HA Leidschendam

T: 071-580 1952