Marianne Koek

Graag wil ik mij als verbinder van Samen Gezond Zoeterwoude aan u voorstellen. Ik ben Marianne Koek, moeder van 3 kinderen, getrouwd, en oma van een prachtig stel kleinkinderen. Ik  ben werkzaam in het Groente en Fruit Paradijs in Zoeterwoude. Ik vind het leuk om met gezonde voeding bezig te zijn, het te bereiden en mij erin te verdiepen.

Ik weet uit ervaring wat het is om af te willen/moeten vallen en na vele pogingen kwam ik bij de EGA (Eerste Goudse Afslankclub) terecht. Deze manier, oa gewoon met de rest van het gezin mee kunnen eten, was voor mij de oplossing, en sinds 8 jaar begeleid ik cursisten bij het behalen van hun doelen om o.a. een gezond gewicht te bereiken. Bij de EGA leer je o.a. wat je lichaam dagelijks nodig heeft om goed te kunnen functioneren.  Dit is iets waar ik 100% achter sta  en ik vind het heel erg leuk om mijn kennis en enthousiasme over gezonde voeding aan u over te brengen. 

De resultaten van de afgelopen jaren laten zien dat de EGA niet alleen bijdraagt aan gewichtsverlies, maar dat het ook zorgt voor een verbetering van je cholesterol, je bloeddruk en diabetes type 2. Ik heb al vele cursisten mogen feliciteren met het behalen van hun doelen.

Wil jij ook graag gezonder, energieker en slanker zijn? En vooral op een lekkere, gezonde manier blijven eten?

Laat mij je dan helpen het vanaf nu anders te doen.

Samen gaan we jouw eetpatroon veranderen door anders te leren eten volgens de eetwijzer van de EGA, maar wel op een manier die bij jou past. Je krijgt wekelijks smakelijke en eenvoudige recepten, volop keuze en afwisseling inspiratie, informatie, proeven, en/of een stok achter de deur.

Voor meer informatie kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06 – 1235 9874 of kom gezellig langs op één van mijn cursuslocaties.

  • Maandag online 19.00 – 20.00 uur
  • Dinsdagavond in ‘Ons Huis’ te Zoeterwoude van 19:00 – 20:00 uur
  • Donderdagavond in ‘Westerhove’ in Alphen aan de Rijn van 19:00 – 20:00 uur

Inschrijfgeld € 10 en cursusgeld wekelijks € 7,50 (per maand opzegbaar).

Als jouw EGA coach zal ik je, hoe dan ook, stimuleren, motiveren en ondersteunen.

“Het is veel leuker om aan je gezondheid en je gedrag te werken, dan aan ziek zijn en herstellen.”

Wat geweldige reacties van cursisten:

‘Ik had een veel te hoge bloeddruk. Daar had ik pillen voor. Die hoef ik nu niet meer te gebruiken. Door het afvallen is mijn bloeddruk nu prima. Ik voel me nu veel fitter.

‘Ik ben een stuk fitter, zit lekker in mijn vel en een stuk gelukkiger met mijn spiegelbeeld.’

‘Er ging een wereld voor me open, van vullen naar voeden.’

‘Wat mij direct opviel dat ik zoveel moest eten over de hele dag

‘Ik ben nu ruim 8 kilo afgevallen en mijn suiker (type 2) is gezakt van 55 naar 42.  Mijn medicijn gebruik is al met driekwart verminderd en ik voel mij er heel goed bij.’ Mijn diabeet verpleegkundige is zeer tevreden.

Contactgegevens Marianne:

Volgt