Pieternel van der Poel

Sinds mei 2020 bestaat onze Yogaschool Yoga in Zoeterwoude (YiZ). Juist in die tijd mocht bewegen meer aandacht krijgen. YiZ brengt en houdt mensen in beweging. Door het rekken en strekken geven we mensen letterlijk ruimte door in een ander/breder perspectief het leven te bekijken.

Tijdens de gezondheidsroute geeft Pieternel namens YiZ drie yogaworkshops van ongeveer 30 minuten bij BIJ MEI – ZELFOOGSTTUIN. Tijdens de workshop kun je kennis maken met yoga, vertelt Pieternel je meer over YiZ en beantwoordt zij voor en na de workshop graag al jouw vragen. De workshops zijn om 11.30u, 12.30u en 13.30u. Je kunt je eigen yogamat meenemen, maar wij zorgen ook dat er voldoende yogamatten aanwezig zijn.

In de zomermaanden bieden we twee lessen buiten aan (op maandagavond en zondagochtend). Het beoefenen van yoga in de buitenlucht zorgt voor extra beleving van het aarden, de natuurinvloeden en alle zintuigen worden geprikkeld. Tijdens het buitenseizoen zijn de lessen op woensdag- en donderdagavond binnen in de bewegingsruimte van Emmaus. Vanaf de herfst worden alle lessen binnen gegeven.

Wij vinden het ontzettend belangrijk om mensen mogelijkheden aan te reiken om lichamelijke, mentale en emotionele vitaliteit en weerstand te versterken. Yoga is een bewegingsvorm om hierin stappen te nemen en te blijven ontwikkelen. De lessen zijn erop gericht om dicht bij jezelf te blijven en te (leren) voelen. Het hoort bij het leven dat je je de ene dag of het ene moment heel anders voelt dan een andere dag of moment. Het is belangrijk om dat waar te nemen tijdens het beoefenen van de yogahoudingen. Wij delen graag de ervaring van het hier en nu met de deelnemers door hen in beweging te brengen én te houden.

Voor meer informatie over onze yogaschool kun je terecht op www.yogainzoeterwoude.nl. Via de socials Instagram en Facebook houden we je op de hoogte én je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

We kijken er naar uit om je te zien bij één van de yogaworkshops tijdens de gezondheidsroute!

Zonnige groeten,
Pieternel en Chantal

Nadine van Leeuwen

Contactgegevens YIZ:

T: 06-14345219
E: info@yogainzoeterwoude.nl