Sandra Kerling

 

Vaak krijg ik de vraag hoe ik zo in de Chinese geneeskunde terecht ben gekomen.
Een heel aantal jaren geleden liepen mijn dochters en ik tegen gezondheidsklachten aan waar de Westerse geneeskunde me geen bevredigende oplossing voor kon geven. Zo leek er voor mijn dochter een pad uitgestippeld naar Ritalin of Concerta. Dat wilde ik niet. Via via werd ik gewezen op Tuina therapie voor kinderen. Dit wilde ik eerst wel eens zelf uitproberen. Alleen al door de manier van uitvragen van mijn klachten voelde ik me zo gehoord en begrepen.

De rest is geschiedenis; opleidingen Tuina therapie, acupunctuur, westers medische basiskennis, kinderacupunctuur en orgaanmassage (Chi Nei Tsang) volgden. Ik kwam erachter dat veel gezondheidsklachten niet hoeven te bestaan. Ik zie het als mijn uitdaging om mensen bewust te maken van de kracht van voeding en het belang van een goede doorstroming van energie en bloed. Want zoals de oude Chinese gezondheidsleer zegt: ‘Daar waar energie en bloed stromen is geen pijn.’

Alweer een paar jaar run ik met groot plezier mijn praktijk aan huis op de Gelderswoudseweg 5A in Gelderswoude. Hier help ik volwassenen en kinderen met allerlei klachten als hoofdpijn, rugpijn, onrust (in hoofd of benen), overgangsklachten, neerslachtigheid, buikpijn/constipatie, menstruatieklachten/vruchtbaarheid, eczeem etc. Grote kans dat je me wel eens mijn Qigong ziet doen in de weilanden langs het Kerkepad. Hiermee laad ik mezelf op en houd ik mijn energie stromend.

Tot ziens in Gelderswoude!

.

Sandra Kerling

Contactgegevens Sandra Kerling:

BenQi Health

Gelderswoudseweg 5A
2735 PB Gelderswoude

T: 06-42 51 81 40
E: info@benqi.nl