Marcel Nek

Ik wil mij als nieuwe wijkagent van de gemeente Zoeterwoude graag even kort voorstellen. Mijn naam is Marcel Nek en ik word in augustus 56 jaar oud.

Na ooit gewerkt te hebben bij de Koninklijke Marine, ben ik in 1994 begonnen bij de politie in Leiderdorp. In de daarop volgende jaren heb ik binnen de politie verschillende functies bekleed, waarbij “plezier hebben in je werk” voor mij wel voorop stond. Na een lange periode bij de recherche en uit het uniform, ben ik medio oktober 2020 begonnen als wijkagent voor de gemeente Zoeterwoude. Ik heb er veel zin in en zou u allen graag een keer willen ontmoeten/spreken.

Iedereen spreken is best lastig en ik ben om die reden nog aan het zoeken naar een goede en juiste methode daarvoor. Hebt u ideeën en wilt u die delen, dan hoor ik dat graag. Dat kan gaan van een kopje koffie drinken bij een ouder iemand, tot het langskomen bij een vereniging of instantie. Tot die tijd probeer ik zoveel mogelijk in de dorpen aanwezig te zijn en aanspreekbaar te zijn. Tot ziens in Zoeterwoude

Contactgegevens Marcel:

Wijkagent Leiden-Zuid
Politie | Den Haag |
District 6 | Leiden-Zuid

Bezoekadres:
Vijf Meilaan 135b
2321 RK Leiden